loading...

"!!!" - Atentie - "!!!"
Datorita plangerilor DMCA si pentru a nu fi site-ul inchis s-a pus link in player la film catre un alt site cu surse => secret-gateway (not affiliated) - nu va speriati, urmati pasi de acolo si nu veti avea probleme !

Due to DMCA complaints and not to be the closed site link to another site with sources => secret-gateway - do not be scared, follow the steps there and you will not have problems !


The Aviator

The Aviator

For some men, the sky was the limit. For him, it was just the beginning. Jul. 26, 2017 Germany, USA PG-13
Your rating: 0
0 0 votes

Video trailer

Director

Director

Cast

Synopsis

The Aviator online subtitrat in limba romana, este un film biografic din anul 2004. Actiunea se desfasoara in anul 1927, iar personajul principal este Howard Hughes (Leonardo DiCaprio), un aviator bogat si pasionat de film. Acesta doreste sa faca un film mut, dar in timp ce lucra la acest film afla de posibitatea de a-l face cu sonor, ceva neobisnuit pentru acele timpuri. Obsedad de dorinta sa, acesta isi investeste toata averea in filmul de lung metraj cu sonor pe care si-l dorea atat de mult, cat si in alte proiecte de acest gen. Dragostea sa pentru aviatie nu dispare si din banii castigati din filme acesta cumpara o parte dintr-o companie de transport aeriana. In acest film il vom vedea pe Leonardo DiCaprio in mai multe ipostaze, determinat, indragostit, puternic, dezamagit, tradat.

The Aviator
The Aviator
The Aviator
The Aviator
The Aviator
The Aviator
The Aviator
The Aviator
The Aviator
The Aviator
IMDb Rating 7.5 272,016 votes
TMDb Rating 6.7 841 votes

Similar titles

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website