loading...

"!!!" - Atentie - "!!!"
Datorita plangerilor DMCA si pentru a nu fi site-ul inchis s-a pus link in player la film catre un alt site cu surse => secret-gateway (not affiliated) - nu va speriati, urmati pasi de acolo si nu veti avea probleme !

Due to DMCA complaints and not to be the closed site link to another site with sources => secret-gateway - do not be scared, follow the steps there and you will not have problems !


Raaz

Raaz

Do You Want To Know The Secret...? Jul. 26, 2017 India N/A
Your rating: 0
0 0 votes

Video trailer

Director

Director

Cast

Synopsis

Raaz online subtitrat in limba romana, este un film horror din anul 2002. Sanjana ii reproseaza sotului ei, un important om de afaceri ca o ignora si ca nu ii mai daruieste afectiunea de acum nu an. Ingrijorat sa nu isi piarda sotia, Aditya, ii propune sa mearga impreuna intr-o calatorie unde vor putea fi singuri. Desi o putea duce in orice colt al lumii, Sanjana alege sa mearga la Ooty locul unde s-au cunoscut, in apropierea unei paduri misterioase. Odata ajunsa aici, Sanjana este chemata cu ajutorul vantului de o voce in padure. Relatandu-i sotului ei despre cele intamplate acesta da vina pe somniferele ei. Sanjana este insa terorizata de acest personaj care se dovedeste a fi o fosta amanta a sotului ei bolnava psihic pe nume Malini. Aditya este nevoit sa plece intr-o delegatie iar sotia lui apeleaza la ajutorul unui expert in fenomene paranormale si la cea mai buna prietena toti trei plecand sa vaneze spiritul.

Raaz
IMDb Rating 6.5 1,682 votes
TMDb Rating 5.9 5 votes

Similar titles

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website