loading...

"!!!" - Atentie - "!!!"
Datorita plangerilor DMCA si pentru a nu fi site-ul inchis s-a pus link in player la film catre un alt site cu surse => secret-gateway (not affiliated) - nu va speriati, urmati pasi de acolo si nu veti avea probleme !

Due to DMCA complaints and not to be the closed site link to another site with sources => secret-gateway - do not be scared, follow the steps there and you will not have problems !


Buffy the Vampire Slayer

Buffy the Vampire Slayer

Jul. 26, 2017 USA TV-14
Your rating: 0
0 0 votes

Video trailer

Director

Director

Cast

Synopsis

Buffy the Vampire Slayer online subtitrat in limba romana, este un film fantastic din anul 1992. O comedie neagră în care personajul principal, Buffy Summers, crede despre ea însăși că este o adolescentă cât se poate de normală. Totuși, lucrurile nu stau deloc așa.

Într-o noapte, Buffy îl întâlnește pe Merrick, un străin misterios care îi spune că orașul ei natal este invadat de vampiri și că ea este aleasa – reîncarnarea unei luptătoare care ucide vampirii.
După dispariția câtorva copii din școala ei care, mai apoi, sunt găsiți morți – apar morți cu două urme mici de mușcături pe gât, devine evident că Merrick spunea adevărul și că Buffy trebuie să lase de-o parte rolul de majoretă și să-și împlinească destinul … ca cea menită să salveze urbea omorând vampirii.

IMDb Rating 8.2 104,064 votes

Similar titles

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website